Акції та додаткові послуги

• Технічне обслуговування
Наш сервісний центр здійснює повний комплекс робіт, пов'язаних з проходженням періодичного технічного обслуговування. Ми здійснюємо розбирання і дефектовку вузлів і агрегатів автомобіля, їх заміну, діагностику блоків електронного управління та електрообладнання автомобіля, промивку паливної системи, діагностику і заправку кондиціонерів.

• Діагностика та ремонт ходової частини
У нашому технічному центрі Ви завжди зможете провести діагностику підвіски на спеціалізованому обладнанні: (стенд «MAHA» для перевірки роботи амортизаторів і підвіски), отримати консультації фахівців.
Заміна амортизаторів, важелів підвіски, тяг і наконечників рульового управління, підшипників, зношених гальмівних дисків - це далеко не весь спектр робіт, виконуваних сервісом.

• Шиномонтаж

• Продаж та установка оригінальних запчастин і додаткового устаткування

• Масла і спеціальні рідини Mazda
Ми гарантуємо Вам наявність всіх видів моторних масел і спеціальних рідин, що підбираються залежно від моделі та «віку» двигуна.
Крім того, «Альфа-М Плюс» пропонує асортимент гальмівних рідин, рідин для гідропідсилювача керма, пластичних і консистентних мастил для підшипників і кульових з'єднань.

• Кузовний ремонт та фарбування автомобіля
Кузовний ремонт автомобіля - це серйозна робота, що вимагає досвіду, професійних навичок володіння сучасними методами діагностики і відновлення зовнішнього вигляду автомобіля. Кузовний ремонт за умови дотримання всіх стандартів якості та рекомендацій виробника - досить трудомістке завдання, а для нас - це звичайна робота, яку ми виконуємо з незмінною якістю!

Кузовний цех має у своєму розпорядженні найсучаснішим обладнанням:
- фарбувальні камери SAIMA виробництва Італії
- лабораторія по підбору кольору SIKKENS
- стапель BLACK HAWK з комп'ютерним вимірювальним стендом, який дозволяє з точністю до міліметра відновити геометрію кузова.

• Всі клієнти компанії Альфа-М Плюс автоматично стають учасниками бонусної програми «АЛЬФА-КЛУБ», яка дозволяє кожному учаснику накопичувати бонуси за кожну покупку або проведені сервісні роботи, заробляти бонуси під час проведення акцій, обмінювати бонуси на товари, а також розраховуватися бонусами за товари і послуги в нашому автоцентрі. І звичайно отримувати додаткові послуги і брати участь в розіграшах спеціальних призів.

Високий рівень обслуговування, гарантія якості виконаних робіт.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ